Over ons

Groenhoef opende de deuren in 2014. Het is het eerste huis van dienstencentrum Kamiano en is een antwoord op het tekort in Vlaams-Brabant aan woon- en zorgondersteuning voor personen met een niet-aangeboren hersenletsel. Met de steun van Martine Van Camp vzw en het OCMW van de stad Scherpenheuvel en dankzij de hulp van Lions Clubs zone 41 Hageland werd Groenhoef een thuis-dicht-bij-huis voor 19 bewoners.
Wonen kan in 16 appartementen, 3 kamers voor permanent verblijf en 1 kamer voor kort verblijf.

Het team

We bieden de klok rond ondersteuning met een team van (dag- en nacht)begeleiders, zorgkundigen, een verpleegkundige, een administratieve medewerker en onderhouds- en logistieke medewerkers.Voor meer gespecialiseerde zorg werken we samen met de externe zorg- en dienstverleners. De teamcoördinatoren Ellen Vanwinckelen en Tamara Maes sturen de teams aan en organiseren de dagelijkse werking.

Logistiek verantwoordelijke: Dominic Van Clé
Ondersteunende diensten

Hij coördineert de logistieke processen en het werk van de klusjesdienst in en rond het huis.
Voor een aantal ondersteunende functies zoals personeelsadministratie, bewonersadministratie en boekhouding doen we beroep op ’t Weyerke, een ander dienstencentrum aangesloten bij Stijn vzw.

Pedagoog, kwaliteitscoördinator: Nele Dayers
Sociaal assistent: Dimfna Heeren

Zij adviseren het team, behartigen de belangen van de zorggebuikers en hun netwerk en bewaken de kwaliteit van de dienstverlening.

Directeur: Ann Bartholomeeusen

De directeur bepaalt samen met het directieteam de algemene werking en vertegenwoordigt het dienstencentrum in het coördinatieteam van Stijn vzw.

MEER OVER ONS ZORGAANBOD
MEER OVER KAMIANO
ONZE FOLDER